Buddysysteem

SGS heeft in samenwerking met de internationale vereniging BuddyGoDutch, een buddy programma aan de Faculteit Sociale Wetenschappen. Dit houdt in dat internationale studenten en Nederlandse studenten van de FSW gekoppeld worden op basis van hun interesses en tijdsbesteding. Het streven is om 1 op 1 gekoppeld te worden, zodat buddy’s op een persoonlijke wijze kennis kunnen maken met elkaars cultuur. Gedurende het jaar zullen SGS en Buddy Go Dutch leuke en ontspannende activiteiten organiseren voor de buddy’s. Zo zijn we in semester 1 naar de kerstmarkt in Valkenburg geweest en vorig collegejaar naar de kerstmarkt in Keulen en de grotten in Valkenburg en Maastricht. En jij kan buddy worden!

Op de matchingsevents die SGS en BuddyGoDutch organiseren kun je internationale studenten ontmoeten en je voorkeuren aangeven voor een buddy. De eerste matchingsavond zal plaatsvinden op 17 september en in februari zal er nog een gehouden worden voor het tweede semester. Meer informatie volgt snel!

Buddy worden, is een goede manier om internationale vrienden te maken en je netwerk uit te breiden, maar ook om een nieuwe taal te leren of je talenkennis te verbreden. Je kan elk semester buddy worden, waardoor je de mogelijkheid hebt om een half jaar of een jaar buddy te worden. Als buddy is het de bedoeling dat je regelmatig met elkaar afspreekt. Denk hierbij aan iets laagdrempeligs, zoals samen eten of uitgaan, maar je kan ook met je buddy Utrecht of Nederland verkennen of zelfs een weekendje weg naar het buitenland, waardoor je op plekken komt waar je zelf normaal niet zou komen! Kortom, je krijgt de kans om je studententijd meer internationale diepgang te geven en nieuwe vrienden te maken!

Inschrijven

Het inschrijfformulier kun je hier vinden. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je mailen naar pr@sgsutrecht.nlbestuur@sgsutrecht.nl of naar de SGS-kamer komen (Langeveld E1.46).

OPENINGSTIJDEN

 

Maandag t/m donderdag 9:00 tot 17:00
Vrijdag 11:00 tot 15:00
Zaterdag en zondag - Gesloten

De kamer bevindt zich in Langeveld E1.46.