Buddysysteem

SGS heeft in samenwerking met de internationale vereniging BuddyGoDutch, een buddy programma aan de Faculteit Sociale Wetenschappen. Dit houdt in dat internationale studenten en Nederlandse studenten van de FSW gekoppeld worden op basis van hun interesses en tijdsbesteding. Het streven is om 1 op 1 gekoppeld te worden, zodat buddy’s op een persoonlijke wijze kennis kunnen maken met elkaars cultuur. Gedurende het jaar zullen SGS en Buddy Go Dutch leuke en ontspannende activiteiten organiseren voor de buddy’s. Zo zijn we in eerdere jaren naar de kerstmarkt in Valkenburg geweest, naar de kerstmarkt in Keulen en de grotten in Valkenburg en Maastricht. En jij kan buddy worden!

Op de matchingsevents die BuddyGoDutch organiseert, kun je internationale studenten ontmoeten en je voorkeuren aangeven voor een buddy. De matchingsavond voor semester 2 zal plaatsvinden op 7 februari 2019. Meer informatie volgt na inschrijven!

Buddy worden, is een goede manier om internationale vrienden te maken en je netwerk uit te breiden, maar ook om een nieuwe taal te leren of je talenkennis te verbreden. Je kan elk semester buddy worden, waardoor je de mogelijkheid hebt om een half jaar of een jaar buddy te worden. Als buddy is het de bedoeling dat je regelmatig met elkaar afspreekt. Denk hierbij aan iets laagdrempeligs, zoals samen eten of uitgaan, maar je kan ook met je buddy Utrecht of Nederland verkennen of zelfs een weekendje weg naar het buitenland, waardoor je op plekken komt waar je zelf normaal niet zou komen! Kortom, je krijgt de kans om je studententijd meer internationale diepgang te geven en nieuwe vrienden te maken!

Inschrijven

Voor semester 2 zijn we nog op zoek naar buddy’s. Let er bij het inschrijven op dat je aangeeft binnen SGS gematcht te willen worden als je een buddy wilt die ook aan de Faculteit Sociale Wetenschappen studeert. Inschrijven kan hier! Mocht je nog vragen hebben, dan kun je mailen naar pr@sgsutrecht.nlbestuur@sgsutrecht.nl of naar de SGS-kamer komen (Langeveld E1.46).

Opening hours

 

Monday, Wednesday and Thursday 9 AM until 5 PM
Tuesday: 11 AM until 5 PM
Friday 11 AM until 3 PM
Saturday and Sunday - closed

The room is situated in Langeveld Building, E1.46.