Kaart niet beschikbaar

Date/Time
Date(s) - 28/02/2019
5:00 pm - 8:00 pm

Location
Evenementenruimte, Langeveldgebouw

Categories No Categories


DUTCH

Honderdduizenden mensen in Nederland gaan jaarlijks onderuit als gevolg van volksziekte nummer één, chronische stress. Ze worden ziek, depressief of krijgen een burn-out.

Ervaringsdeskundige Jurgen Spelbos overkwam het ook. Hij had niet in de gaten dat stress de onderliggende oorzaak was van zijn jarenlange malheur. Sinds het kwartje is gevallen verdiept hij zich intensief in het fenomeen stress. Wat is het nu precies, wat doet het met je, hoe kun je het meten en natuurlijk vooral: wat kun je ertegen doen?

Dat bleek veel meer te zijn dan hij aanvankelijk dacht. Er zijn honderden manieren om beter met stress om te gaan. Van het slimmer verzorgen van je lichaam waardoor je stressbestendiger wordt, tot technieken om in je onderbewustzijn verstoringen op te lossen. En alles daar tussenin. Het slim combineren van oplossingen die het best bij jou passen noemt hij Stressologie, een integrale methode waarin op zeven verschillende niveaus invulling gegeven wordt aan leven met minder stress.

Jurgen is auteur van het boek ‘Minder stress met stressologie’ en zal ons tijdens een interactieve lezing komen vertellen over zijn bevindingen over stress. Aansluitend op de lezing zal nog een kleine borrel plaatsvinden waar je verdere vragen kunt stellen.

Schrijf je in via onderstaande link:
https://sgs.codex.link/publicly/subscribeEvent/317

Tot dan!