Annulering Scholierendag ivm Coronavirus (COVID-19)

 Door de ontwikkelingen van het coronavirus hebben wij helaas moeten besluiten om deze dag te annuleren. Om jullie alsnog informatie te geven over de verschillende sociale studies op de Universiteit Utrecht organiseren wij een soort “online Scholierendag”.  De online Scholierendag bestaat uit 2 elementen:

  • Een map op Google Drive met verschillende bestanden van de Scholierendag. Zo is er een informatieboekje, opdrachten vanuit de werkgroep en een powerpointpresentatie. In de map vind je alle materialen die je nodig zou kunnen, inclusief de antwoorden. Deze bestanden zullen vanaf 25 maart in de map te vinden zijn. 
  • Vragen stellen via het instagramaccount van de Scholierendag SGS. Van 25 tot 30 april zullen we als commissie een aantal dagen per week actief zijn op dit account om al jullie vragen te beantwoorden via de story functie van Instagram.

Voor meer informatie of vragen mail naar scholierendag@sgsutrecht.nl. 

Scholierendag

Heb jij na de open dag nog vragen over bijvoorbeeld Psychologie of Algemene Sociale Wetenschappen?

Of je wilt misschien meer te weten komen over de verschillen en overeenkomsten tussen Onderwijswetenschappen en Pedagogische Wetenschappen?
Dan is de Scholierendag misschien wel iets voor jou! De eerstvolgende scholierendag zal plaatsvinden op Woensdag 25 Maart.

De dag start meestal rond 09:30 uur en eindigt rond 16:00 uur. Deze dag kost €3, dit is inclusief lunch en borrel. *

Voor vragen of opmerkingen kun je mailen naar scholierendag@sgsutrecht.nl

Klik hier om je in te schrijven, of kopieer deze link: 

https://sgs.codex.link/publicly/subscribeEvent/355

*Informatie onder voorbehoud van veranderingen

Tijdens deze dag

  • Ervaar je hoe is het is om aan de Universiteit van Utrecht te studeren.
  • Verzamel je informatie over de verschillen en overeenkomsten tussen de 7 sociale studies die gegeven worden aan de Faculteit Sociale Wetenschappen.
  • Krijg je antwoord op al je vragen over studeren aan de UU.
  • Maak je kennis met studenten die de betreffende studies studeren.

Dagprogramma (onder voorbehoud)

10:30u – 11:00u: Aanvang met koffie & thee

11:00u – 12:45u: Hoorcollege

De eerste drie kwartier komen docenten aan het woord die een college zullen verzorgen. Zij zullen een thema belichten vanuit verschillende opleidingen. Zo komen jullie te weten hoe het voelt om een college te volgen. In het laatste drie kwartier komen er studenten die zullen vertellen over studeren en het studentenleven. Wat is dat nou, studeren? En is op kamers wonen echt zo leuk als het lijkt?

12.45u – 13.30u: Lunch

Tijdens deze duurzame lunch is er ruimte voor het stellen van vragen aan mensen die rondlopen op de universiteit. Dit hoeft niet alleen te gaan over de sociale wetenschappen. Tijdens de lunch heb je tijd genoeg om al je brandende vragen te stellen!

13.30u – 15.00u: Werkgroep en rondleiding (met pauze)

In het hoorcollege heb je informatie gekregen waarmee je nu zelf aan de slag kan! Er zijn allerlei opdrachten om de verschillen en overeenkomsten tussen de sociale studies voor jullie duidelijk te maken. Natuurlijk is er ook weer tijd om vragen te stellen.

15.00u: Borrel

De dag zal starten om 10:30 uur en eindigen rond 16:00 uur. Deze dag kost €3, dit is inclusief lunch en borrel.

De scholierendag zal in het collegejaar 2019-2020 twee keer plaatsvinden. De eerste is geweest op dinsdag 3 december 2019 en de tweede zal plaatsvinden woensdag 25 maart 2020.

Voor vragen en/of meer informatie kun je ook een mail sturen naar scholierendag@sgsutrecht.nl

OPENING HOURS

The SGS-Room is closed until the 1st of September

 

The SGS-Room is situated in Langeveldbuilding E1.46